A kaposvári Festők Városa hangulatfesztiválon
HangKép Udvar!
2011. május 26-28.
Helyszín: 7400 Kaposvár, Kossuth tér, volt Csokonai hotel belső udvara!

Pénteken és szombaton a fényfestés szorosan kapcsolódik az esti zenei programokhoz. A zenével összhangban 3 projektoron folyik a vetítés, az egész udvart lefedve. A mozgóképes vetítés mellett nagy hangsúlyt kap az állókép is. Több írásvetítővel, és diavetítővel kortárs grafikák lesznek megjelenítve az egész épületen kívülről.

Mindhárom nap a Kaposvári Egyetem Művészeti Kar Hallgatói munkák kiállítása látható.


2011.05.27. péntek 23.00. h

Dj. Keyser
http://www.myspace.com/djkeyser
vagyis Mozsik Tibor lemezlovas. Ő már több mint tíz éve zenél, és a legkülönfélébb lemezgyűjteménnyel rendelkezik a soul-on, a jazz-en, a funk-on, a latin jazz-en és a brazil zenéken át. Számos nemzetközi jazz és nu jazz fesztiválon zenélt már külön. Továbbá saját szerzeményei is megjelent külföldi neves kiadóknál.

Soft Motel DJ Set
http://www.myspace.com/softmotelmusic
Funk, Dub, Triphop muzsikák hangulatát tovább folytatva. Mester András, és Mester Balázs kaposvári testvérpáros alkotta formáció. 2008-ban alakult zenekar először saját számokkal léptek fel olyan neves rendezvényeken mint: Veszprémi Utcazene Fesztivál, Balaton Sound, Cöxpon Ambient Café, Toldi Mozi Budapest, Esztergomi Szubkult Fesztivál, Bakatonalmádi Bunker, Minimáltábor. Idén már 2. albumuk jelent meg a syrup.hu internetes kiadónál, ami nemzetközileg is elismert underground zenei kiadó. A dj set formában a lemezgyűjteményük legjobb darabjai szólalnak meg bakelit lemezről, a fentebb említet stílusban.


2011.05.28. szombat 23.00. h

Bánfalvi Eszter Kvartet (BEKVART)
Csajozós rock, Színészzenekar (KE MK)

Európa kiadó koncert
Az Európa Kiadó a '80-as évek magyar underground együttese volt. A Kaposvári Egyetem IV. éves színművészhallgatói vizsgaelőadásukban a korszakra jellemző zenekarok dalait dolgozzák fel. Így hallható lesz a színpadon Sziámi, Neurotic, Trabant és Albert Einstein Bizottság.
A zenei vezetők: Némedi Árpád és Zságer Varga Ákos.

Catfood extra