Plakatfacebookra

Üres Tér 2011

Művészeti esemény az OnlineArtGallery szervezésében

„Egy város, 100 kiállító művész, több száz alkotás 300 nm összterületen, csak 3 napig

 

A program célja:

-       Kortárs művészetek eljuttatása az érdeklődő közönség legszélesebb köréhez.

A három napos művészeti esemény helyszínét, a kaposvári Zárda utca 5. szám, alatti alagsori üzlethelyiség adja. A látogatók több művészeti közösség együttes kiállítási anyagát tekinthetik meg közel 300 nm összterületen.

Rendezvény időpontja 2011. szeptember 21-22-23

Kiállítás megnyitója:

2011.szeptember. 21. 19:00

Megnyitja Dr. J. Lieber Erzsébet Kaposvári Egyetem Művészeti Karának Dékánja

A kiállítás a szerdától-péntekig látogatható. A kiállítás anyagát zömmel, az OnlineArtGallery Művészeti Közösség, valamint a Kaposvári Egyetem Művészeti Karának hallgatói adják, kiegészülve, somogyi alkotóművészekkel.

Kiállítók:

Kaposvári Egyetem Művészeti Karának Hallgatói

OnlineArtGallery művészeti közösség

KaposArt Képző és Iparművészeti Egyesület

Somogyi Alkotóművészek Egyesülete

Szabadművészeti Társaság

A kiállítás sorozaton a látogatók, a kortárs művészet, képző és iparművészeti értékein felül megismerkedhetnek, az audiovizuális művészetet képviselő, Fényhangár csoportosulással, akik a Festők Városa hangulatfesztiválon kitörő sikert arattak.


Program napi bontása:

Szeptember 21. (szerda):

19:00 megnyitó

22:00 zártkörű rendezvény
zene: Softmotel
vizuál: Fényhangár

Szeptember 22. (csütörtök):

22:00
zene Bekker D, Kacsa
vizuál: Fényhangár

Szeptember 23. (péntek):

Kiállítás bezárása.

web: www.onlineartgallery.hu

Facebook esemény: http://www.facebook.com/event.php?eid=198290243572184&ref=ts
KANIZSA KICKS VOL. 2
SLAP IN THE BASS / THE TROOPERS / DESTRUCT9
kanizsakicks2

Fiúk , lányok!

A Dirty and Fresh soron következő eseménye ha lehet még az előzőnél is kegyetlenebb hangulattal számol. A Kanizsa Kicks második felvonásában két sztárpárost is meghallgathattok, méghozzá a Slap In The Bass és a The Troopers duóját.

A Slap In The Bass jelenleg hazánk egyik legsikeresebb producerpárosa, zenéiket olyan nevek játsszák mint a Crookers, Laidback Luke, Fatboy Slim, Zombie Nation vagy Lee Mortimer.. Amsterdami és csehországi turnéjuk után most kanizsán is lerombolják a házat, nagyon fincsi electro és funky disco elegyekre is számítani lehet tőlük..

Szintén a köreinkben köszönthetjük a The Troopers néven futó két rocknrolla-t, akik szettjeikkel bemutatnak a határoknak és a normáknak, a leghardabb electro és dubstep zenékkel..

Az este folyamán ismét képviseltetnek helyi erők, név szerint a Destruct 9 akiktől egy ütős electro-dubstep szettet hallhattok majd. A hangulatot most is a Fényhangár vizuál csapata fokozza majd.Tehát a pünkösdi hosszú hétvégén mindenkit nagy szeretettel várunk, hivatalosan is megkezdjük a nyári csapatást!

https://www.facebook.com/event.php?eid=161921447204347
http://kaposvar.estevan.hu/esemenyek/kanizsa-kicks-vol-2-149

 

A kaposvári Festők Városa hangulatfesztiválon
HangKép Udvar!
2011. május 26-28.
Helyszín: 7400 Kaposvár, Kossuth tér, volt Csokonai hotel belső udvara!

Pénteken és szombaton a fényfestés szorosan kapcsolódik az esti zenei programokhoz. A zenével összhangban 3 projektoron folyik a vetítés, az egész udvart lefedve. A mozgóképes vetítés mellett nagy hangsúlyt kap az állókép is. Több írásvetítővel, és diavetítővel kortárs grafikák lesznek megjelenítve az egész épületen kívülről.

Mindhárom nap a Kaposvári Egyetem Művészeti Kar Hallgatói munkák kiállítása látható.


2011.05.27. péntek 23.00. h

Dj. Keyser
http://www.myspace.com/djkeyser
vagyis Mozsik Tibor lemezlovas. Ő már több mint tíz éve zenél, és a legkülönfélébb lemezgyűjteménnyel rendelkezik a soul-on, a jazz-en, a funk-on, a latin jazz-en és a brazil zenéken át. Számos nemzetközi jazz és nu jazz fesztiválon zenélt már külön. Továbbá saját szerzeményei is megjelent külföldi neves kiadóknál.

Soft Motel DJ Set
http://www.myspace.com/softmotelmusic
Funk, Dub, Triphop muzsikák hangulatát tovább folytatva. Mester András, és Mester Balázs kaposvári testvérpáros alkotta formáció. 2008-ban alakult zenekar először saját számokkal léptek fel olyan neves rendezvényeken mint: Veszprémi Utcazene Fesztivál, Balaton Sound, Cöxpon Ambient Café, Toldi Mozi Budapest, Esztergomi Szubkult Fesztivál, Bakatonalmádi Bunker, Minimáltábor. Idén már 2. albumuk jelent meg a syrup.hu internetes kiadónál, ami nemzetközileg is elismert underground zenei kiadó. A dj set formában a lemezgyűjteményük legjobb darabjai szólalnak meg bakelit lemezről, a fentebb említet stílusban.


2011.05.28. szombat 23.00. h

Bánfalvi Eszter Kvartet (BEKVART)
Csajozós rock, Színészzenekar (KE MK)

Európa kiadó koncert
Az Európa Kiadó a '80-as évek magyar underground együttese volt. A Kaposvári Egyetem IV. éves színművészhallgatói vizsgaelőadásukban a korszakra jellemző zenekarok dalait dolgozzák fel. Így hallható lesz a színpadon Sziámi, Neurotic, Trabant és Albert Einstein Bizottság.
A zenei vezetők: Némedi Árpád és Zságer Varga Ákos.

Catfood extra