KANIZSA KICKS VOL. 2
SLAP IN THE BASS / THE TROOPERS / DESTRUCT9
kanizsakicks2

Fiúk , lányok!

A Dirty and Fresh soron következő eseménye ha lehet még az előzőnél is kegyetlenebb hangulattal számol. A Kanizsa Kicks második felvonásában két sztárpárost is meghallgathattok, méghozzá a Slap In The Bass és a The Troopers duóját.

A Slap In The Bass jelenleg hazánk egyik legsikeresebb producerpárosa, zenéiket olyan nevek játsszák mint a Crookers, Laidback Luke, Fatboy Slim, Zombie Nation vagy Lee Mortimer.. Amsterdami és csehországi turnéjuk után most kanizsán is lerombolják a házat, nagyon fincsi electro és funky disco elegyekre is számítani lehet tőlük..

Szintén a köreinkben köszönthetjük a The Troopers néven futó két rocknrolla-t, akik szettjeikkel bemutatnak a határoknak és a normáknak, a leghardabb electro és dubstep zenékkel..

Az este folyamán ismét képviseltetnek helyi erők, név szerint a Destruct 9 akiktől egy ütős electro-dubstep szettet hallhattok majd. A hangulatot most is a Fényhangár vizuál csapata fokozza majd.Tehát a pünkösdi hosszú hétvégén mindenkit nagy szeretettel várunk, hivatalosan is megkezdjük a nyári csapatást!

https://www.facebook.com/event.php?eid=161921447204347
http://kaposvar.estevan.hu/esemenyek/kanizsa-kicks-vol-2-149